Aanmaken Microsoft account met nieuw emailadres van @Outlook.com / @live

Stap 1: Registreren

Om een Microsoft-account aan te maken moet u zich registreren.

Ga naar deze pagina van Outlook.com om een nieuw mailadres aan te vragen. 

  • Ga naar deze pagina van Outlook.com om een nieuw mailadres aan te vragen. Onderaan dit artikel leest u hoe u een account aanmaakt met een ander e-mailadres.

Stap 2: Mailadres kiezen

U moet nu een vragenlijst met persoonsgegevens invullen. In de komende stappen lopen wij door de diverse handelingen heen.

In het eerste gedeelte vult u uw naam en dergelijke in.

Eronder kiest u welk mailadres u wilt gebruiken. Dat zal eindigen op @outlook.com.

Typ een wachtwoord in en herhaal dat ter bevestiging. Hulp nodig bij een goed wachtwoord, lees de tip 'Maak een sterk wachtwoord'.

Stap 3: Vervolg van de vragenlijst

Nu komt er een deel met aanvullende persoonlijke gegevens zoals uw mobiele telefoonnummer, die worden gebruikt om uw account te beveiligen. Vul die ook in zoals wordt gevraagd. Als uw account bijvoorbeeld wordt gehackt, dan kan Microsoft u een code sturen per sms op spraakoproep om uw account weer veilig te stellen.

Stap 4: Code invoeren

Om misbruik te voorkomen, moet u nu een code overtypen. Die code kan slecht leesbaar zijn. U kunt een andere opvragen door te klikken op Andere tekens . De knop 'Audiobestand' kunnen wij niet aanraden, dat is een amper te volgen Engelse stem. Als u de code goed hebt overgetypt, klikt u op Account maken  om verder te gaan.

Stap 5: Afmelden

U komt nu op een startscherm van het mailprogramma Outlook.com. Indien u zich wilt afmelden, klikt u rechtsbovenin op het gedeelte met uw naam en klikt u in het vak dat openspringt op Afmelden

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk