Etiketten op basis van sjabloon in Office worden niet juist geprint

Wanneer de etiketten, met het juiste sjabloon in Office, niet juist op het vel worden afgedrukt, moet er een instelling in Office worden aangepast. Dit ligt niet aan de printer of printerdriver. In Office 2007 geeft hij dan een melding buiten printerbereik. In de nieuwere versies krijg je die melding niet. Daarvoor moet onderstaande functie worden uitgeschakeld! Ga in Word naar Bestand, Opties, Geavanceerd. Scrol naar beneden naar de sectie afdrukken, en schakel het vinkje uit.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen